Cruisereiziger
Samenwerking

Carnival Cruise Line en New York Jets kondigen partnerschap aan

Carnival Cruise Line en de American football club New York Jets hebben een meerjarige samenwerking aangekondigd. De overeenkomst bestempelt Carnival als een ‘trotse partner van de New York Jets’.

“Bij Carnival creëren we gedenkwaardige vakantie-ervaringen vol plezier voor onze gasten, en we zien de opwinding van football fans uit de eerste hand wanneer hun favoriete sport deel uitmaakt van dat plezier – van onze ‘sailgate’-feesten tot onze speciale vertoningen van grote wedstrijden in ons Carnival Seaside Theatre. Deze nieuwe samenwerking is een perfecte manier om nieuwe mogelijkheden te creëren om dat enthousiasme aan te wakkeren, aangezien niets leuker is voor football fans dan het spel zelf”, zegt Amy Martin Ziegenfuss, Chief Marketing Officer bij Carnival Cruise Line.

Fout, groep bestaat niet! Controleer de code! (ID: “11”)

Het partnerschap geeft Carnival Cruise Line de kans om haar merkbekendheid uit te breiden in New York, een belangrijke thuishaven voor het bedrijf. Deze markt is van bijzonder belang omdat Carnival eerder dit jaar Carnival Venezia introduceerde, de nieuwste toevoeging aan de Carnival-vloot met als thuishaven de Manhattan Cruise Terminal, ontworpen om passagiers onder te dompelen in een authentieke Italiaanse ervaring via de geheel nieuwe “Carnival Fun Italian Style” ervaringen.

Carnival’s nieuwe samenwerking met de New York Jets bouwt voort op de aansluiting bij de populairste sport in Amerika. Fans van New York Jets kunnen een scala aan Costa-uitingen verwachten, waaronder opvallende stadionborden, een strategische aanwezigheid in de digitale en sociale wereld door middel van advertenties op de officiële website van de Jets en het Jets Fan Network. De samenwerking omvat ook een loterij die later dit seizoen van start gaat en waarmee fans de kans krijgen om een Carnival-cruise te winnen.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger