Carnival organiseert American football activiteiten op ‘Texas’-schepen

play60_3-1024x683Carnival Cruise Line introduceert op 3 van haar cruiseschepen, die haar thuisbasis hebben in Texas, American football activiteiten. Het programma met de naam ‘Play 60 at Sea’ is bedoeld om kinderen aan te moedigen om elke dag 60 minuten actief te zijn, zelfs tijdens de vakantie. Dat kan door hard te lopen op het jogging-traject, van de waterbaan te glijden, te fitnessen in de sportschool of een ronde midgetgolf te spelen. Op de laatste zeedag van de cruise worden activiteiten aangeboden die zijn gebaseerd op de praktijk oefeningen van de Houston Texans, het Amerikaanse football-team die een samenwerkingsverband heeft met de rederij.

Alle kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar die cruisen op de Carnival Breeze, Carnival Liberty of Carnival Freedom ontvangen een Play 60 at Sea speelboek dat samen met de Texas Children’s Hospital, de Houston Texans lokale sponsor van Play 60, is ontwikkeld. Het boek staat vol met gezonde voedingstips van de Texaanse mascotte Toro en een dagelijkse grafiek waarop de oefeningen kunnen worden bijhouden tijdens de cruise. Deelnemers met een vol speelboek krijgen aan het einde van de cruise een rugzak met logo en ze loten mee voor tal van Houston Texas prijzen zoals kaartjes, lunch met spelers, shirts en gesigneerde items.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!