Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Nieuwe onderzeeër klaar voor Scenic Eclipse II

Scenic Cruises ontving onlangs een nieuwe aanwinst voor op haar Scenic Eclipse II jacht: de op maat gemaakte Triton 660/9 AVA-onderzeeër. De Scenic Eclipse II kwam eerder al, in 2023 in de vaart, maar had haar onderzeeër toen nog niet aan boord.

Gasten krijgen de kans om – tegen betaling – de dieptes van de oceanen te verkennen. Met de combinatie van technologische innovatie en luxe comfort  kunnen ze kleurrijke koraalriffen bewonderen, zeedieren observeren en zich laten betoveren door de natuurpracht tijdens het inaugurele seizoen in Oceanië. De onderzeeer is ontworpen met een 270-graden panoramisch uitzicht. Hierdoor geeft het je het gevoel één te zijn met het water en het zeeleven.

Oceanië

Na de levering van de innovatieve onderzeeër gaat het inaugurele seizoen van Scenic Eclipse II van start in de regio van Oceanië, met een reis vanuit het Chileense Valparaiso over de Stille Oceaan. Op 20 april 2024 zal het ultraluxe superjacht voor het eerst in Australië aanmeren, de bakermat van de cruisemaatschappij.

De reis zal de volgende twee jaar verder gaan langs de Oostkust en het tropische Top End van Australië, naar de Kimberley, de exotische eilanden van de Indonesische Archipel en via de uitgestrekte wateren van de Zuidelijke Stille Oceaan, naar Nieuw-Zeeland en Antarctica.

boek je vakantie bij de ANWB

Aan boord

Aan boord genieten gasten van de ultra luxe all inclusive waar de cruisemaatschappij bekend om staat, waaronder gastronomie met tien culinaire opties, premium merkdranken en excursies, binnenlandse vluchten, transfers en fooien.

Vanaf het ruime observatiedek aan de voorkant van het jacht, kunnen de natuurwonderen en buitengewone landen aanschouwd worden. Swarovski telescopen zorgen ervoor dat gasten geen enkel detail hoeven te missen. Bovendien staan kajaks en stand-up paddleboards tot je beschikken en ook vier seabobs, onderwaterscooters. De gloednieuwe onderzeeër en twee helikopters bieden de mogelijkheid om tegen betaling de wonderen van Oceanië vanuit een uniek perspectief waar te nemen. Zo is vliegen boven de iconische King George River en Horizontal Falls van de Kimberley een onvergetelijke ervaring.

Miriam bezocht de Scenic Eclipse II in Amsterdam: bekijk hier hoe luxe het schip is.

Scenic boek je bij:

Yacht Cruise Company Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)