Cruisereiziger
Aanbieding

Regent Seven Seas Cruises kondigt ‘Upgrade & Explore More’ promotie aan voor reizen in Europa

Regent Seven Seas Cruises heeft de aanbieding ‘Upgrade & Explore More’ gelanceerd, waarbij passagiers in luxe door Europa kunnen varen met een inbegrepen 2-categorie Suite Upgrade, tot een Concierge Suite, op geselecteerde cruises die vertrekken tussen juli en november 2024.

Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt in maart tot 30 april 2024, waarbij cruisereizigers ook profiteren van tot 45% korting en tot $500 boordtegoed per suite. Passagiers kunnen hun tegoed besteden aan ‘Serene Spa and Wellness’ behandelingen, Regent Choice excursies, de nieuwste mode en sieraden in de boetiek aan boord of een speciale fles van de Connoisseur-wijnkaart.

Meer ruimte en voorzieningen

Door gebruik te maken van deze upgrade krijgen passagiers de kans om te genieten van suites met nog meer ruimte en voorzieningen terwijl ze diverse bestemmingen verkennen in Europa. Dit aanbod is beschikbaar op 33 reizen, variërend van 7 tot 20 nachten.

“Ons nieuwste aanbod biedt een opmerkelijke kans voor reizigers om op een inspirerende ontdekkingsreis door Europa te gaan op de meest luxueuze manier mogelijk,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Bij Regent zijn we toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke en meeslepende ervaring die ongeëvenaard is in de sector. Van onze verfijnde keuken tot onze prachtig ontworpen restaurants, bars en lounges, gecombineerd met onze ruime all-suite accommodaties en uitzonderlijke service, streven we ernaar onze verfijnde en goedbereisde gasten een onvergetelijke ervaring te bieden op ’s werelds meest luxueuze vloot.”

Upgrade & Explore More

De Upgrade & Explore More promotie is beschikbaar aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor, Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager. Routes gaan onder andere naar bestemmingen zoals Barcelona, Istanbul en Athene.

Wil jij profiteren van deze aanbieding? Bekijk de mogelijkheden en boek bij:
CruiseOnline Cruisereizen Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!