Cruisereiziger
Renovatie

MS Amera rond de wereld met vernieuwingen

MS Amera (ex-Prinsendam) is na een dokperiode weer volop aan het cruisen op haar wereldcruise. Tijdens deze periode heeft het schip van Phoenix Reisen nieuwe motoren, propellers, boegschroeven en walstroom aansluiting gekregen. Bovendien zijn de hutten en publieksruimtes opgeknapt.

Door dit zeer grote onderhoud nabij Gdansk liep het droogdok zeker twee maanden uit, waardoor rederij Phoenix een vervangend schip – de Celestyal Journey – moest inzetten voor haar wereldcruise.

Na een testvaart op de Oostzee, voer het schip naar Gran Canaria waar op 24 februari de Celestyal Journey en de Amera alle passagiers uitwisselden zodat de Amera de wereldcruise toch verder kan uitvoeren.

Verbeteringen

Het populaire Ozean restaurant heeft een compleet nieuwe look gekregen, evenals de spa, trappen en ook het zwembadgedeelte zijn volledig opnieuw ontworpen. Veel hutten zijn inmiddels voorzien van een comfortabele douchecabine in plaats van een ligbad in de badkamer. Uiteraard zijn er tapijten vervangen, is het behang vernieuwd en is er verf aangebracht. Voor de gehele renovatiewerkzaamheden werd ongeveer 50 miljoen euro betaald.

Hieronder een mooie impressie:

De Amera boek je bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger