Meer gratis voorzieningen bij Concierge Level Oceania Cruises

Nautica

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het de gratis voorzieningen voor passagiers die verblijven in Concierge Level hutten gaat uitbreiden. Het gaat om gratis wasservice en gratis roomservice van het menu van de Grand Dining Room voor de lunch en het diner.

De extra’s komen naast het huidige aanbod van o.a. vroeg inschepen, prioriteit bij online reserveringen voor specialiteitenrestaurants, gratis fles champagne bij inscheping, onbeperkt toegang tot de Canyon Ranch SpaClub prive Spa Terrace, onbeperkt internet, het lenen van een iPad op verzoek, gratis handtas met Oceania Cruises logo, toegang tot de Concierge Lounge op de Marina en de Riviera, een cashmere deken voor gebruik op de veranda, en een schoenverzorgings- en strijkservice bij ontscheping.

De nieuwe gratis voorzieningen worden vanaf de volgende cruises aangeboden:

REGATTA – Oktober 17, 2017 – Miami
RIVIERA – Oktober 17, 2017 – Monte Carlo
INSIGNIA – Oktober 20, 2017 – Montreal
MARINA – Oktober 28, 2017 – Athene
SIRENA – Oktober 30, 2017 – Rio de Janeiro
NAUTICA – November 6, 2017 – Dubai

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!