Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenLandarrangement

Princess Cruises in 2019 met 7 cruiseschepen in Alaska

Princess Cruises viert in 2019 dat het voor het 50e jaar actief is in Alaska. De Amerikaanse cruisemaatschappij doet dat met haar grootste inzet ooit in de ‘Great Land’ o.a. met het debuut van de Royal Princess. In totaal zullen er maar liefst 7 schepen uit de vloot van Princess Cruises cruises gaan maken in Alaska waaronder dus het inaugurele seizoen van Royal Princess, het grootste Princess schip ooit dat actief is in de regio. 76% van alle reizen brengt een bezoek aan Glacier Bay National Park. Om haar gasten optimaal te laten genieten van het natuurschoon biedt Princess Cruises meer dan 23 zogenaamde cruisetours (landarrangementen) aan bij hun bezoek aan Princess Wilderness Lodges en het Denali National Park.

Princess Cruises heeft twee soorten Alaska-cruises. De Voyage of the Glaciers 7-daagse cruises varen tussen Vancouver en Whittier waarbij op elke reis 2 glaciers, Glacier Bay National Park en Hubbard Glacier of College Fjord worden bezocht. Deze cruises worden aangeboden op de Royal Princess, Golden Princess, Coral Princess en Island Princess, waarbij de laatste ook Icy Strait Point aandoet. De Inside Passage staat centraal op de 7-, 10- en 12-daagse cruises vanuit Seattle, San Fransico en Los Angeles met de Ruby Princess, Star Princess, Grand Princess, Royal Princess, Coral Princess, Island Princess en Golden Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!