Cruisereiziger
Kiellegging

Ritz-Carlton viert kiellegging van eerste jacht

Donderdagochtend heeft op de scheepswerf van Hijos De J. Barreras in het Spaanse Vigo de kiellegging plaatsgevonden van het inaugurele luxe jacht van de nieuwe rederij The Ritz-Carlton Yacht Collection. Tijdens de symbolische ceremonie werd de eerste scheepsmodule in het droogdok geplaatst en een herdenkingsmunt aan de romp gelast. Dat gebeurde onder het toeziend oog van afgevaardigden van de cruisemaatschappij, de scheepsbouwer, moedermaatschappij Marriott International en het designbureau Tillberg Design.

Het eerste jacht (298 passagiers) van de luxe hotelketen wordt in 2020 het laatste kwartaal van 2019 opgeleverd. Vanaf mei 2018 start de verkoop van de eerste cruises. Het gaat afhankelijk van het seizoen 7- tot 10-daagse cruises varen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Caribbean en Latijns Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!