Video: Costa Cruises strikt Spaanse actrice Penélope Cruz voor reclamecampagne

Na Shakira heeft Costa Cruises opnieuw een wereldster weten te strikken voor haar internationale reclamecampagne. De Spaanse actrice Penélope Cruz speelt de hoofdrol in de commercial van de Italiaanse cruisemaatschappij als prachtige zeemeermin die betoverd door het geluid van een Costa-schip besluit aan boord te gaan door een ‘magische passage’ en de opwinding en het ‘geluk in het kwadraat’ ervaart die een cruisevakantie met zich meebrengt. De commercial zal vanaf 2 december 2018 in Italië, Frankrijk en Spanje op televisie worden vertoond. Daarnaast zal er ook in alle belangrijke landen waar Costa actief is online worden geadverteerd.

‘Cruz is de ideale vertegenwoordiger voor Costa Cruises omdat ze perfect de geest en schoonheid van een cruisevakantie in de Middellandse Zee belichaamt aan boord van onze schepen. Ze is opgewekt en oprecht en staat ook bekend om haar grote professionaliteit. Het doel van deze campagne is om te communiceren dat een cruise een ‘magische’ vakantie is, de enige waarmee mensen de wereld kunnen ontdekken vanuit het unieke perspectief van de zee, zozeer dat zelfs een zeemeermin wordt betoverd om aan boord te gaan. Tot slot is de muziek de originele versie van Sapore di Sale van Gino Paoli, de perfecte soundtrack die onvergetelijke vakantieherinneringen oproept in echt Italiaanse stijl’, aldus Luca Casaura, Costa Cruises SVP Global & Strategic Marketing.

Zie onder voor een teaser van de Costa-commercial met Penélope Cruz: 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!