Regent Seven Seas Cruises onthult 146 nieuwe cruises voor 2021-2022

Ultraluxueuze cruiserederij Regent Seven Seas Cruises onthult 146 nieuwe reizen die vertrekken tussen april 2021 en mei 2022. De reizen zijn onderdeel van de Voyage Collection 2021-2022 en doen 27 nieuwe havens aan. Daarnaast bevat het reisaanbod gloednieuwe cruises van Seven Seas Splendor in Noord-Europa en de Oostzee en de Alaska-reizen van Seven Seas Explorer. Ontdek unieke landprogramma’s, bijzondere excursies en een nieuw aanbod aan UNESCO-werelderfgoed locaties in onder andere Japan.

Primeurs

Primeur is een record van 116 overnachtingen in een haven. Daarnaast zijn er sinds 2014 weer afvaarten naar de Zwarte Zee met bezoeken aan Roemenië, Bulgarije en Oekraïne. Bezoek ook zes nieuwe mediterrane havens; van de oude stad Nessebur in Bulgarije tot de moderne, lokale charmes van Igoumenitsa in Griekenland en de nieuwe UNESCO-werelderfgoed locaties in Portugal en Italië.

In Noord-Europa staan Tien nieuwe havens staan te wachten en nodigen gasten uit om te genieten van de pracht en praal van Noord-Europa. Drink een glas Scotch in de stad waar het is gemaakt, ga van de gebaande paden af en ontdek een schilderachtig vissersdorpje in IJsland of de historische oevers van Dunkerque (Duinkerke).

Ook is er een terugkeer naar de prachtige Seychellen, Mauritius en Réunion in de Indische Oceaan. Een andere primeur is een 120-daagse wereldcruise “Elements of the Pacific World Cruise” van de Seven Seas Mariner. Deze cruise vaart op 5 januari 2022 naar 17 Aziatische-Pacifische landen en 59 verschillende havens met 18 overnachtingen. Terwijl het toegang biedt tot 43 UNESCO-werelderfgoed locaties, is er maar liefst een keuze uit bijna 300 inbegrepen excursies.

Voor meer details zie de digitale brochure en onderstaande video.

Elke luxe inbegrepen

Gasten op alle 146 afvaarten zullen Regent’s all-inclusive element, het gevoel van comfort en vrijheid ervaren. De tarieven zijn altijd inclusief verblijf in een suite, de grootste verzameling van onbeperkte excursies, onbeperkte internettoegang, persoonlijke service, uitstekend eten en specialiteitenrestaurants, wijn en gedistilleerde dranken, entertainment, fooien en één hotelovernachting voor de cruise in conciërge-niveau suites en hoger.

Reserveringen en vroeg-boekkortingen

Gasten die reizen voor 2021-2022 boeken vóór 30 september 2019 maken gebruik van een lagere aanbetaling van 10% op geselecteerde cruises. Speciale tarieven voor kinderen zijn van toepassing op geselecteerde reizen en ledenkortingen van Seven Seas Society. Ga voor meer informatie naar www.RSSC.com of neem contact op met een professionele reisadviseur:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)