Norwegian Cruise Line breidt entertainment uit met SIX: de musical

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft vandaag aangekondigd dat SIX, de veelgeprezen Britse popmusical over de zes vrouwen van Henry VIII, dit jaar zijn debuut maakt op Norwegian Bliss, Breakaway en Getaway.

Van Tudor koninginnen tot popprinsessen, SIX vertelt het historische verhaal van de zes vrouwen van Henry VIII. Alle hoofdrolspeelsters staan op het podium om hun verhaal te vertellen en om hun identiteit te heroveren. De productie, bestaande uit levendige optredens en muziek van een volledig vrouwelijke band, vertaalt 500 jaar liefdesverdriet naar een viering van 21e eeuw girlpower.

Lachen, zingen en dansen

“De hilarische en krachtige optredens van de hoofdrolspeelsters zullen de gasten hypnotiseren en hen al lachend, zingend en dansend het theater doen verlaten,” zei Kevin Bubolz, Managing Director van Norwegian Cruise Line Europe. “SIX is een goed voorbeeld van het buitengewone entertainment dat wij aan boord van onze innovatieve vloot hebben; wij zijn erg trots deze waanzinnige musical aan onze line up toe te voegen.”

Broadway entertainment

De musical ging tijdens het Edinburg Fringe Festival in 2017 in première en is in de lente van 2020 op Broadway te zien. Het verhaal is geschreven door de jonge en ambitieuze toneelschrijvers Toby Marlow en Lucy Moss, en geproduceerd door Andy en Wendy Barnes van Global Musical Theatre Company. De bekroonde tekstschrijver George Stiles, de vooraanstaande West End producent Kenny Wax en impresario Kevin McCollum werkten ook mee aan de productie.

SIX is op 1 september 2019 voor het eerst te zien op Norwegian Bliss, gevolgd op Norwegian Breakaway op 10 november 2019 en Norwegian Getaway op 23 april 2020.

Cruises van Norwegian Cruise Line zijn boekbaar vanaf €489

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)