MSC Cruises breidt stopzetting van de vloot uit tot en met 31 juli 2020

MSC Cruises heeft donderdag aangekondigd dat het de cruisestop in verband met coronavirus verder zal verlengen tot en met 31 juli 2020. Gasten die hebben gereserveerd voor de nu geannuleerde cruises, ontvangen een SGR Corona voucher waarbij ze de mogelijkheid hebben om het door MSC Cruises ontvangen bedrag van hun geannuleerde cruise, over te zetten naar een toekomstige cruise naar keuze – op elk schip, voor elk vaarroute – met ten laatste vertrek 31 december 2021.

Bovendien zal voor alle gasten die momenteel op cruises zijn geboekt met vertrek vanaf 1 augustus tot en met 31 oktober 2020, het verlengde Flexibele Cruise-programma van toepassing zijn, waardoor gasten hun cruise kunnen verplaatsen naar een toekomstige vertrekdatum -ten laatste 31 december 2021- tot 48 uur vóór het oorspronkelijke vertrek van de cruise of, voor Fly & Cruise-pakketten (Het kan zijn dat de luchtvaartmaatschappij kosten in rekening brengt.) tot 96 uur vóór het vertrek van de vlucht, zonder wijzigingskosten.

Voor meer informatie en gedetailleerde updates dienen gasten contact op te nemen met hun reisagent of de website van MSC Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!