Cruisereiziger
OntspanningSpa

Celebrity Cruises neemt afscheid van Steiner

Persian Garden op Celebrity Infinity

Celebrity Cruises gaat afscheid nemen van de huidige exploitant van hun spa faciliteiten, Steiner. Het contract met Steiner is per direct opgezegd. Onbekend is wie de nieuwe exploitant gaat worden. Steiner heeft bij meer dan 25 cruisemaatschappijen de exploitatie van de spafaciliteiten in handen. Een mogelijk nieuwe partner is wellicht Canyon Ranch Spa Club. Zij zijn bij Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises en bij Cunards Queen Mary 2 aan boord.

Steiner onderhandelt momenteel met Celebrity Cruises over hoe en wanneer zij zich precies gaan terugtrekken op de cruiseschepen. Een groot aantal mensen van Steiner werkt momenteel op de schepen als schoonheidsspecialiste, kapper of masseur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger