Celebrity Cruises neemt afscheid van Steiner

Persian Garden op Celebrity Infinity

Celebrity Cruises gaat afscheid nemen van de huidige exploitant van hun spa faciliteiten, Steiner. Het contract met Steiner is per direct opgezegd. Onbekend is wie de nieuwe exploitant gaat worden. Steiner heeft bij meer dan 25 cruisemaatschappijen de exploitatie van de spafaciliteiten in handen. Een mogelijk nieuwe partner is wellicht Canyon Ranch Spa Club. Zij zijn bij Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises en bij Cunards Queen Mary 2 aan boord.

Steiner onderhandelt momenteel met Celebrity Cruises over hoe en wanneer zij zich precies gaan terugtrekken op de cruiseschepen. Een groot aantal mensen van Steiner werkt momenteel op de schepen als schoonheidsspecialiste, kapper of masseur.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.