Gloednieuwe Norwegian Escape start in Hamburg

norwegian escapeHet in aanbouw zijnde cruiseschip Norwegian Escape van Norwegian Cruise Line gaat vanaf oktober 2015 varen vanuit Hamburg. Op 23 oktober 2015 vertrekt het schip voor de eerste keer op een 3-daagse reis voor de reisbranche en daarna op een 3-daagse reis naar Southampton voor betalende passagiers. De minicruise is verkrijgbaar vanaf 18 juni 2014 en kost vanaf 199 euro per persoon. Naar alle waarschijnlijkheid meert het schip niet aan in Nederland. Ruim 4200 passagiers kunnen mee op het voor Hamburg grootste cruiseschip ooit. Een tweede primeur is dat voor de eerste maal de Amerikaanse rederij met een cruiseschip uit Hamburg vertrekt.

“De Europese markt speelt al jaren een belangrijke rol voor Norwegian Cruise Line. Met name Duitsland is een van de belangrijkste cruiselanden. Met het vertrek uit Hamburg voor de premiere en feestelijkheden voor het nieuwbouwschip, laten we zien dat we vanuit Duitsland de komende jaren veel verwachten voor Norwegian Cruise Line”, zegt Jürgen Stille, directeur Business Development voor Europa bij NCL. “We kijken met veel spanning uit naar de maiden call van ons spectaculaire nieuwbouw schip.”

Op 29 oktober 2015 vertrekt de Norwegian Escape op een 11-daagse reis van Southampton naar Miami in Florida. Daarna vaart het schip wekelijks vanaf Miami naar Tortola, St. Thomas en Nassau op de Bahama’s.

Klik hier om meer informatie over de cruise te verkrijgen bij Cruise Travel.
Voor meer info over de Norwegian Escape klik je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)