Wybcke Meier nieuwe directeur Duitse TUI Cruises

Foto: TUI Cruises
Foto: TUI Cruises

TUI Cruises heeft geruchten bevestigd dat per 1 oktober 2014 de huidige directeur Richard Vogel wordt opgevolgd door Wybcke Meier. Zij is nu directeur van het Duitse Windrose Finest Travel dat luxe reizen, waaronder ook luxe cruises, aanbiedt.

“We verheugen ons op de komst van Wybcke Meier bij TUI Cruises. We zijn ervan overtuigd dat zij het merk TUI Cruises, dat zoveel vertrouwen krijgt van de Duitse passagiers, verder zal ontwikkelen”, zegt Richard D. Fain, voorzitter en directeur van Royal Caribbean. TUI Cruises is blij met haar benoeming: “We geloven dat er groeipotentie zit in cruisen. TUI Cruises gaat nu van de oprichtings- en opbouwtijd naar een groeifase. Dit kan Wybcke Meier in haar functie samen met het sterke team van TUI Cruises vormgeven.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​