Cruisereiziger
BenoemingenCruisemaatschappij

Wybcke Meier nieuwe directeur Duitse TUI Cruises

Foto: TUI Cruises
Foto: TUI Cruises

TUI Cruises heeft geruchten bevestigd dat per 1 oktober 2014 de huidige directeur Richard Vogel wordt opgevolgd door Wybcke Meier. Zij is nu directeur van het Duitse Windrose Finest Travel dat luxe reizen, waaronder ook luxe cruises, aanbiedt.

“We verheugen ons op de komst van Wybcke Meier bij TUI Cruises. We zijn ervan overtuigd dat zij het merk TUI Cruises, dat zoveel vertrouwen krijgt van de Duitse passagiers, verder zal ontwikkelen”, zegt Richard D. Fain, voorzitter en directeur van Royal Caribbean. TUI Cruises is blij met haar benoeming: “We geloven dat er groeipotentie zit in cruisen. TUI Cruises gaat nu van de oprichtings- en opbouwtijd naar een groeifase. Dit kan Wybcke Meier in haar functie samen met het sterke team van TUI Cruises vormgeven.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)