‘Komend weekend Eemstocht Quantum of the Seas’

Quantum19Indien het weer, de wind en het tij gunstig gestemd is zal de Quantum of the Seas, het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean, volgend weekeinde (20/21 september) de Eemstocht aanvangen. Dat meldt de Duitse krant Emder Zeitung op basis van uitspraken van een woordvoerder van de Meyer Werft. Het 348 meter lange en 41 meter brede schip ligt momenteel aan de onderhoudspier van de scheepsbouwer in Papenburg. De verwachting is dat op zijn vroegst donderdag de planning van de tocht bekend wordt gemaakt. De Quantum of the Seas zal, zoals gewoonlijk, achterstevoren over de Eems varen. Na Emden wordt vervolgens koers gezet naar Eemshaven. Na diverse testen op de Noordzee is Bremerhaven het eindstation.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.