‘Komend weekend Eemstocht Quantum of the Seas’

Quantum19Indien het weer, de wind en het tij gunstig gestemd is zal de Quantum of the Seas, het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean, volgend weekeinde (20/21 september) de Eemstocht aanvangen. Dat meldt de Duitse krant Emder Zeitung op basis van uitspraken van een woordvoerder van de Meyer Werft. Het 348 meter lange en 41 meter brede schip ligt momenteel aan de onderhoudspier van de scheepsbouwer in Papenburg. De verwachting is dat op zijn vroegst donderdag de planning van de tocht bekend wordt gemaakt. De Quantum of the Seas zal, zoals gewoonlijk, achterstevoren over de Eems varen. Na Emden wordt vervolgens koers gezet naar Eemshaven. Na diverse testen op de Noordzee is Bremerhaven het eindstation.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​