Nieuw merk Celestyal Cruises van Louis Cruises ziet het licht

Celestyal cruises logoLouis Cruises heeft de Olympic Explorer (840 passagiers) weer aan de vloot toegevoegd. Het schip is nu hernoemd naar Celestyal Odyssey. Daarmee bestaat de vloot van het gloednieuwe nieuwe merk Celestyal Cruises uit drie schepen. De Louis Crystal gaat verder als de Celestyal Crystal en Louis Olympia als de Celestyal Olympia. Het nieuwe merk was eerder dit jaar aangekondigd. Kenmerkend blijven de routes tussen de Griekse eilanden en de nadruk op lokaal Griekse culinaire producten en de Griekse experience.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)