Nieuw merk Celestyal Cruises van Louis Cruises ziet het licht

Celestyal cruises logoLouis Cruises heeft de Olympic Explorer (840 passagiers) weer aan de vloot toegevoegd. Het schip is nu hernoemd naar Celestyal Odyssey. Daarmee bestaat de vloot van het gloednieuwe nieuwe merk Celestyal Cruises uit drie schepen. De Louis Crystal gaat verder als de Celestyal Crystal en Louis Olympia als de Celestyal Olympia. Het nieuwe merk was eerder dit jaar aangekondigd. Kenmerkend blijven de routes tussen de Griekse eilanden en de nadruk op lokaal Griekse culinaire producten en de Griekse experience.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.