Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Sfeervolle Vakantiebeurs 2015 trekt 117.063 bezoekers

Nederlanders kwamen wederom massaal naar de 45ste editie van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, om inspiratie op te doen en zich alvast in vakantiesfeer te wanen. 117.063 vakantiegangers bezochten van 14 tot en met 18 januari de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat zijn er iets minder dan vorig jaar toen er 117.520 bezoekers werden geteld. De aanwezigen hadden wel meer keus dan de vorige editie. Er waren in totaal 1.251 deelnemers, 43 meer dan in 2014. Onderzoek heeft uitgewezen dat de bezoeker verwacht in 2015 per persoon gemiddeld 3100 euro uit te geven aan vakanties. Daarbij zijn bestemmingen binnen Europa (71%) meest favoriet, daarna buiten Europa (62%) en Nederland (24%).

Een groot aantal cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s presenteerden zich ook op de Vakantiebeurs, hoofdzakelijk op het traditionele Cruiseplein dat onderdeel uitmaakte van het ‘Vaar’-plein in hal 7. Zie onderstaande foto’s voor een impressie.

De Vakantiebeurs 2016 vindt plaats van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari. De vakdagen zijn op dinsdag 12 en woensdag 13 januari.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger