Sfeervolle Vakantiebeurs 2015 trekt 117.063 bezoekers

Nederlanders kwamen wederom massaal naar de 45ste editie van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht, om inspiratie op te doen en zich alvast in vakantiesfeer te wanen. 117.063 vakantiegangers bezochten van 14 tot en met 18 januari de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat zijn er iets minder dan vorig jaar toen er 117.520 bezoekers werden geteld. De aanwezigen hadden wel meer keus dan de vorige editie. Er waren in totaal 1.251 deelnemers, 43 meer dan in 2014. Onderzoek heeft uitgewezen dat de bezoeker verwacht in 2015 per persoon gemiddeld 3100 euro uit te geven aan vakanties. Daarbij zijn bestemmingen binnen Europa (71%) meest favoriet, daarna buiten Europa (62%) en Nederland (24%).

Een groot aantal cruisemaatschappijen en cruisereisbureau’s presenteerden zich ook op de Vakantiebeurs, hoofdzakelijk op het traditionele Cruiseplein dat onderdeel uitmaakte van het ‘Vaar’-plein in hal 7. Zie onderstaande foto’s voor een impressie.

De Vakantiebeurs 2016 vindt plaats van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari. De vakdagen zijn op dinsdag 12 en woensdag 13 januari.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.