Cruisereiziger
BouwEten en drinkenRestaurant

Nieuw Frans specialiteitenrestaurant ‘Chartreuse’ op Seven Seas Explorer

chartreuse seven seas explorerOp het momenteel in aanbouw zijnde Seven Seas Explorer (verwacht juli 2016) wordt een gloednieuw Frans specialiteitenrestaurant aangeboden dat Chartreuse gaat heten. Chartreuse is een kleur tussen groen en geel in en weerspiegelt het gevoel van een chique Parijse eetgelegenheid die je ‘s avonds vindt in de vele Parijse wijken. In het restaurant is het mogelijk om intiem met twee personen te dineren of te kiezen voor een Parijs geïnspireerde binnentuin, beide met zicht op zee.

Vanaf de zomer 2016 zal het Chartreuse menu ook over de andere schepen in de vloot van Regent Seven Seas Cruises uitgerold worden. Op de Seven Seas Voyager en de Seven Seas Mariner zijn de gerechten beschikbaar in het Signatures specialiteitenrestaurant. Op de Seven Seas Navigator in het hoofdrestaurant Compass Rose.

Chartreuse wordt het tweede (van de drie) specialiteitenrestaurant, naast steakhouse Prime 7, op de Seven Seas Explorer. Meer details over het derde specialiteitenrestaurant worden in juni bekendgemaakt.

Lees meer over de Seven Seas Explorer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)