Nieuw Frans specialiteitenrestaurant ‘Chartreuse’ op Seven Seas Explorer

chartreuse seven seas explorerOp het momenteel in aanbouw zijnde Seven Seas Explorer (verwacht juli 2016) wordt een gloednieuw Frans specialiteitenrestaurant aangeboden dat Chartreuse gaat heten. Chartreuse is een kleur tussen groen en geel in en weerspiegelt het gevoel van een chique Parijse eetgelegenheid die je ’s avonds vindt in de vele Parijse wijken. In het restaurant is het mogelijk om intiem met twee personen te dineren of te kiezen voor een Parijs geïnspireerde binnentuin, beide met zicht op zee.

Vanaf de zomer 2016 zal het Chartreuse menu ook over de andere schepen in de vloot van Regent Seven Seas Cruises uitgerold worden. Op de Seven Seas Voyager en de Seven Seas Mariner zijn de gerechten beschikbaar in het Signatures specialiteitenrestaurant. Op de Seven Seas Navigator in het hoofdrestaurant Compass Rose.

Chartreuse wordt het tweede (van de drie) specialiteitenrestaurant, naast steakhouse Prime 7, op de Seven Seas Explorer. Meer details over het derde specialiteitenrestaurant worden in juni bekendgemaakt.

Lees meer over de Seven Seas Explorer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.