MSC viert feest in Rotterdam aan boord van MSC Orchestra

Aan het begin de middag maakte de MSC Orchestra haar opwachting aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het voegde zich bij het MS Rotterdam die daar reeds was aangemeerd. Het cruiseschip van MSC Cruises vertrekt pas weer zondag om 16:00 uur richting Kiel, Duitsland. De MSC Orchestra is speciaal ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van MSC Nederland naar Rotterdam gekomen. Het betreft hier de containertak van het Italiaanse Mediterranean Shipping Company. Het jubileum wordt groots aan boord gevierd met 700 gasten.

Foto: Johan
Foto: Johan
Foto: Jennie
Foto: Jennie

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

2 gedachten over “MSC viert feest in Rotterdam aan boord van MSC Orchestra

  • 10 mei 2015 om 09:40
    Permalink

    Bedankt voor het plaatsen van mijn foto die bovenaan staat ben er wel blij mee

  • 12 mei 2015 om 18:38
    Permalink

    Leuk. Ik was 1 van de gasten. (Nb ruim 750 gasten) en heb een super avond gehad. Wat een machtig mooi schip.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.