Cruisereiziger
Bouw

Oplevering Viking Sky met 8 maanden vertraagd

Foto: Viking Ocean Cruises
Foto: Viking Ocean Cruises

Het derde cruiseschip van Viking Ocean Cruises, Viking Sky, zal pas in februari 2017 in de vaart komen, 8 maanden later dan oorspronkelijk gepland. Dat heeft de Amerikaanse rederij bekend gemaakt. De reden voor de vertraging zou de latere oplevering van het MS Koningsdam zijn door Fincantieri.

Passagiers die reeds hebben geboekt voor de eerste cruises kunnen worden omgeboekt naar de Viking Sea, die wel in het voorjaar van 2016 het levenslicht zal zien. Beide schepen zijn qua design identiek en tevens vergelijkbaar met de ‘Venice class’ Viking Star, die op 17 mei wordt gedoopt in het Noorse Bergen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!