Cruisereiziger
Reisbureau

Cruisewinkel in Duitse handen van E-Domizil

cruisewinkelCruisewinkel.nl is in juli overgenomen door het Duitse E-Domizil GmbH. Daarmee wordt Cruisewinkel het 8e bedrijf dat binnen is gehaald. Sinds 16 juli 2015 behoren Cruisewinkel.nl en Cruisewinkel.be officieel tot de Duitse cruise tak van het bedrijf. Het bekende Duitse merk E-hoi.de is ook onderdeel van E-domizil.

Detlev Schäferjohann, bedrijfsleider van E-Domizil, is blij met de overname: “We zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke stap is richting de internationalisering van ons bedrijf. Door de overname van een Nederlands bedrijf ontwikkelen we ons, naast de voor ons belangrijke landen Duitsland en Zwitserland, nu ook op de Nederlandse en Belgische markt tot een van de populairste online aanbieders van cruises. Met Cruisewinkel hebben we een succesvol merk met vakmensen binnengehaald.”

Het gaat erg goed bij Cruisewinkel met Patrick Cépèro aan het roer sinds de oprichting. “Mijn team en ik verheugen ons op de toekomstige samenwerking en de nieuwe mogelijkheden, die we krijgen met de overname door E-hoi.de. Samen kunnen we in Europa groter worden, van elkaar profiteren en de klanten een breder aanbod bieden,” aldus Patrick. Hij blijft in de toekomst aan het roer staan bij Cruisewinkel.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger