Run op unieke wereldcruise Seven Seas Navigator

RSC_SS NAVIGATORDe onlangs aangekondigde wereldcruise van Regent Seven Seas Cruises op de Seven Seas Navigator loopt storm. Bijna driekwart van de suites zijn binnen enkele uren nadat de verkoop open ging, volgeboekt. De cruisesom is per 2 personen in een suite €92.998 ($109.998).

Na zes jaar afwezigheid van wereldcruises bij Regent Seven Seas Cruises, maakt de Seven Seas Navigator in 2017 een unieke 129-daagse wereldcruise. Deze reis vertrekt op 5 januari 2017 vanuit Miami met de bekende Regent Seven Seas Cruises sfeer, stijl en all-inclusieve luxe. Tijdens de wereldcruise bezoeken cruisepassagiers iconische steden, historische plekken en exotische tropische eilanden terwijl ze omringd worden door de ongeëvenaarde persoonlijke service van de rederij. Aan boord van de all-suite Seven Seas Navigator is plek voor 490 gasten. Cruisereizigers die de gehele reis boeken, ontvangen drie extra culturele evenementen zoals een Gala Diner in het Café de Paris en casino bezoek in Monaco. Bijzonder zijn de meerdaagse landprogramma’s die extra bijgeboekt kunnen worden in Bali (Angkor Wat), Myanmar (Tempels van Bagan) of in India (Taj Mahal).

Gasten die een suite boeken ontvangen vele extra’s waaronder:

 • Exclusief Pre-Cruise Hotel en Gala avond in hotel Biltmore
 • Gratis exclusieve landevenementen
 • Boordtegoed
 • Onbeperkt gebruik van wasserij service
 • Gebruik van Wifi
 • Aantal minuten gratis bellen per suite
 • Een aandenken
 • Gratis gebruik van medische faciliteiten

De wereldcruise is onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Run op unieke wereldcruise Seven Seas Navigator

 • 10 augustus 2015 om 14:24
  Permalink

  Het lijkt me sterk dat je met een meerdaags landprogramma vanuit Bali naar de tempels van Angkor Wat kunt gaan, liggen iets te ver weg: in Cambodia!

 • 11 augustus 2015 om 23:11
  Permalink

  @TitusT,

  Het gaat om een vierdaags programma inclusief vluchten via Singapore naar Cambodja en weer terug. Echt heel bijzonder!

  Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.