Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Dawn Princess wordt omgedoopt tot Pacific Explorer

Dawn Princess
Dawn Princess

Het cruiseschip Dawn Princess zal over het overgaat van Princess Cruises naar P&O Cruises Australia per mei 2017 worden omgedoopt tot Pacific Explorer. Dat heeft de Australische rederij vandaag bekendgemaakt. Het toekomstige zesde en grootste cruiseschip uit de vloot (77.000 brutoton en capaciteit van 2.000 passagiers) krijgt Sydney als thuishaven tijdens haar inaugurele seizoen.

Nadere details over de routes die het gaat varen worden volgende maand bekendgemaakt. De Pacific Explorer zal eerst een uitgebreide renovatie ondergaan, waarbij het hetzelfde design zal krijgen als de nieuwe aanwinsten Pacific Aria en Pacific Eden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger