Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenUncategorized

MSC Cruises breidt fly & cruise aanbod uit

MSC_Fantasia
MSC Fantasia

Vanaf heden biedt MSC Cruises ook Fly & Cruisepakketten aan vanaf Düsseldorf rechtstreeks naar Genua. Fly & Cruise van MSC Cruises genieten vakantiegangers optimaal van hun reis, want dit pakket bevat niet alleen een geheel verzorgde cruisevakantie, maar ook de vluchten en transfers van en naar het schip. Zo kunnen passagiers bij vertrek ontspannen de deur achter zich sluiten en direct van hun vakantie gaan genieten.

Middellandse Zee

Van 1 mei 2016 tot en met 9 oktober 2016 biedt MSC Cruises in samenwerking met Eurowings, wekelijks een Fly & Cruise pakket aan op zondag van Düsseldorf naar Genua aansluitend op de MSC Fantasia en MSC Poesia. Deze pakketten van MSC Cruises zijn inclusief transfers en ruimbagage waarbij uiteraard de bagage recovery –en vertragingsservice ook inclusief zijn. Met dit Fly & Cruisepakket wordt de reistijd naar de thuishaven Genua van de MSC Fantasia en MSC Poesia aanzienlijk verkort en kan men na een korte transfer uitgerust en comfortabel de vakantie aan boord beginnen.

De 8 daagse Fly & Cruise pakketten zijn nu te boeken vanaf € 899 bij MSC Cruises.

De volgende reisbureaus bieden onder andere cruises aan op de MSC Fantasia en MSC Poesia:

Cruise Online Sunweb

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!