Cruisereiziger
Wereldcruise

Costa Luminosa gereed voor 108-daagse wereldcruise

Costa LuminosaWoensdag vertrekt de Costa Luminosa vanuit Savona voor haar 108-daagse wereldreis. In meer dan 3 maanden tijd, tot 24 april 2016, worden 3 oceanen bevaren, waarbij 39 havens in 20 verschillende landen worden aangedaan. Op diverse interessante bestemmingen wordt langer verbleven zoals Valparaiso, Tahiti, Auckland, Sydney en Dubai. Meer dan 2.000 cruisereizigers zullen deze bijzondere cruise gaan meemaken. Er is een groot verschil qua leeftijd en nationaliteit van de passagiers. De oudste reiziger is 91 jaar oud (uit Duitsland) en de jonste is net 2 jaar oud (uit Noorowegen). Er zijn meer dan 36 nationaliteiten aan boord, voornamelijk uit Frankrijk, Italie, Duitsland, Zwitserland en Spanje. Thuisblijvers kunnen de wereldreis volgen op de website van Costa Cruises via twee webcams op het schip.

De eerstvolgende wereldcruise staat ook alweer gepland. De Costa Luminosa vertrekt op 2 september 2016 wederom vanuit Savona voor een 98-daagse cruise.

Cruises op de Costa Luminosa zijn o.a. boekbaar bij:

Dit schip vaart niet meer voor Costa Cruises. Kijk voor andere schepen bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!