Muntceremonie Seabourn Encore op scheepswerf Fincantieri in Marghera

Foto: Seabourn
Foto: Seabourn

Maandag heeft op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Marghera de traditionele muntceremonie plaatsgevonden van het nieuwste cruiseschip van Seabourn, de Seabourn Encore. Twee gouden herdenkingsmunten werden aan de mast gelast van het schip dat in december 2016 in de vaart komt. Marnie Tihany, de directeur Business Development van Tihany Design en vrouw van ontwerper Adam D. Tihany, fungeerde als ‘madrina’ (doopmoeder).

‘De muntceremonie is niet alleen een gedenkwaardige mijlpaal in de bouw van onze prachtige nieuwe schip, maar ook een belangrijke stap in de ontwikkeling van onze vloot en onze leidende positie in het ultra-luxe cruisesegment. Met minder dan een jaar te gaan tot de lancering van de Seabourn Encore kijken we uit naar meer spannende mijlpalen in de komende maanden’, aldus Seabourn President Richard Meadows.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!