AIDA Cruises introduceert nieuwe drankpakketten

AIDA Cruises zal vanaf 26 februari 2016 geleidelijk aan boord van de cruiseschepen in haar vloot nieuwe aangepaste drankpakketten introduceren die inspelen op de individuele wensen en voorkeuren van haar gasten. Alle drankpakketten kunnen reeds worden geboekt via MyAIDA.de of op de eerste dag aan boord. Er kan worden gekozen uit vier pakketten met verschillende alcoholische en/of non-alcoholische dranken, de AIDA ‘Light’, ‘Comfort’, ‘Family’, “Genießer’ en ‘Wine Selection’.

Het AIDA ‘Light’ pakket is het perfecte aanbod voor kidneren en tieners of iedereen die van hun vakantie willen genieten zonder alcolhol. Het omvat alle frisdranken per glas en non-alcoholische cocktails voor de prijs van 9,90 euro per persoon per dag.

Het AIDA ‘Comfort’ pakket bevat het gehele aanbod van de AIDA ‘Light’ pakket met daarnaast koffie, thee, warme chocolademelk, de AIDA huiswijnen en de AIDA champagne van het huis per glas, Radeberger bier, Schöfferhofer witbier en twee cocktailvouchers per reis voor 19,90 euro per persoon per dag.
Het drankpakket AIDA ‘Family’ is een combinatie van de pakketten ‘Light’ en ‘Comfort’. De ‘Family” S voor een volwassene en een kind kost 24,90 euro per dag. De ‘Family’ M (twee volwassenen en een kind), ‘Family’ L (twee volwassenen en twee kinderen) en ‘Family’ XL (twee volwassenen en drie kinderen) zijn beschikbaar voor respectievelijk 39,90 euro, 44,90 euro en 49,90 euro per dag.

Het AIDA ‘Genießer’ pakket is bestemd voor cruisereizigers die met volle teugen willen genieten van het gehele aanbod van de bars en restaurants aan boord. Door middel van het aangekochte boordtegoed kan er worden gedineerd in de a-la-carte restaurants en ontvang je, afhankelijk van de hoogte, een bonus van maximaal 50 euro.

Het AIDA ‘Wine Selection’ pakket, dat voorlopig alleen kan worden geboekt op de AIDAsol en AIDAmar, vult het aanbod aan van tafelwijnen van AIDA in de buffetrestaurants met twee rode- en twee witte wijnen. In het pakket van 49,50 euro zijn 5 flessen naar keuze opgenomen, inclusief het deskundig advies van de wijnkenners van AIDA.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!