Fransman De Lacombe benoemd tot kapitein Regent Seven Seas Explorer

Kapitein De Lacombe
Kapitein De Lacombe

Stanislas Gerard Jean Mercier De Lacombe zal aan het roer komen te staan van het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer, dat komende zomer wordt opgeleverd. Dat heeft rederij Regent Seven Seas Cruises dinsdag bekendgemaakt. Hij zal eindverantwoordelijk zijn voor de algemene operatie, de bemanning en de veiligheid aan boord. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de zeevaart.

Sinds dat hij in dienst is bij Regent Seven Seas Cruises in 2009 was hij reeds kapitein op zowel de Seven Seas Mariner als de Seven Seas Navigator. Lacombe, afkomstig uit het Franse Nantes, heeft daarnaast ruimte ervaring als leidinggevende op veerboten, containerschepen en verschillende commerciele cruisemaatschappijen. Op de Seven Seas Explorer gaat hij een team van senior officieren aansturen met o.a. Franck Galzy (General Manager), Aurelien Dumeylet (Executive chef), Luca Griggi (Chief engineer) en Ray Solaire (Cruise director).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!