Upgrade voor Carnival Magic met nieuwe bars en restaurants

Guy’s Burger Joint

Carnival Cruise Line gaat de Carnival Magic (2011) een upgrade geven zodat het schip klaar is voor het nieuwe seizoen. Een multi-miljoen dollar kostend droogdok gaat er voor zorgen dat er veel nieuwe diner en bar mogelijkheden komen. Het droogdok vindt plaats van 21 februari tot 6 maart 2016.

Net als de onlangs gerenoveerde Carnival Inspiration krijgt de Carnival Magic ook de bekende hamburgertent Guy’s Burger Joint met handgemaakte hamburgers. Daarnaast wordt er plek gemaakt voor de Pizzeria del Capitano. Drie succesvolle bars die de afgelopen jaren op de andere schepen zijn geïntroduceerd, de RedFrog Rum Bar, BlueIguana Tequila Bar en de Alchemy Bar, zijn straks ook na het droogdok toegevoegd.

Na de upgrade, zal de Carnival Magic vanaf april 2016 een jaar lang vanuit Port Canaveral (Florida) Caribische cruises maken.

“Carnival Magic is al een baanbrekend schip – het eerste schip met ons populaire Cucina del Capitano Italiaanse restaurant, het Caribisch getinte RedFrog Pub en de sportfaciliteit SportSquare. En met de nieuwe toevoegingen maken we dit drijvende resort nog beter.” zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Na deze uitgebreide renovatie, biedt de Carnival Magic zoveel meer voor haar gasten.” voegt ze toe.

Van 6 maart tot 10 april 2016 vaart de Carnival Magic nog vanuit het Texaanse Galveston. Daarna gaat het cruiseschip naar Port Canaveral waar ze op 20 april 2016 aankomt voor een korte vierdaagse cruise. Daarna vertrekt de Carnival Magic vanuit Port Canaveral voor een jaar lang zevendaagse cruises (twee routes) naar onder andere Cozumel, Belize, Mahogany Bay en Costa Maya of St. Thomas, San Juan, Grand Turk en afwisselend Nassau en Amber Cove.

Cruises zijn boekbaar vanaf € 286 (vierdaagse cruise) bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.