Nieuwe eetgelegenheden en bars na renovatie Carnival Inspiration

Carnival Inspiration
Carnival Inspiration

De Carnival Inspiration zal volgende maand een uitgebreide renovatie ondergaan tijdens haar droogdok in het Amerikaanse Portland (Oregon). De miljoenen dollars kostende upgrade zal drie weken, van 18 januari tot 5 februari 2015, in beslag gaat nemen. Het cruiseschip van Carnival Cruise Line (2.052 passagiers) krijgt tal van nieuwe eetgelegenheden en bars.

Lekkerbekken kunnen zich verheugen op de komst van de bij Carnival bekende Guy’s Burger Joint, waar dagelijks met de hand gemaakte burgers en vers gesneden friet wordt geserveerd, en BlueIguana Cantina voor Mexicaans eten zoals verse burritos, taco’s en tortillas. Beide eetgelegenheden zijn gelegen bij het zwembad en bij de prijs inbegrepen.

Er komen ook 3 nieuwe bars, RedFrog Rum Bar, BlueIguana Tequila Bar (beide bij het zwembad) en de Alchemy Bar waar diverse dranken zoals rum, tequila, cocktails en bieren worden geschonken. Voor zoetigheden kan je terecht in de Cherry on Top, een snoepwinkel.

De Carnival Inspiration vaart na haar droogdok het gehele jaar door korte cruise vanuit Long Beach. Het vertrekt elke vrijdag voor een 3-daagse cruise naar Ensenada en elke maandag voor een 4-daagse cruise naar Ensenada en Catalina Island.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.