Nieuwe exclusieve culinaire excursies op Seven Seas Explorer

Culinaire excursies Seven Seas ExplorerRegent Seven Seas Cruises zal tijdens het inaugurele seizoen van haar nieuwe cruiseschip Seven Seas Explorer komende zomer een collectie van nieuwe culinaire excursies aan wal aan gaan bieden. De 22 exclusieve ‘Gourmet Explorer Tours’ zijn speciaal ontworpen om de culinaire ervaringen die worden opgedaan in de Culinary Arts Kitchen van ”s werelds meest luxueuze schip ooit’ te verrijken. Elke excursie zal worden begeleid door een lokale gids en een chef van de Culinary Arts Kitchen die alle kennis hebben van de regionale keukens, wijnen en gebruiken.

De activiteiten die worden ondernomen bestaan bijvoorbeeld uit etentjes in sterrenrestaurants en bezoeken aan markten en wijnvelden in o.a. Sorrento (Italie), Monte Carlo (Monaco), Saint Tropez (Frankrijk) en Barcelona (Spanje). Regent Seven Seas Cruises biedt in elke haven gratis excursies aan. Voor deze ‘Gourmet Explorer Tours’ moet echter apart worden betaald. Dat varieert per tour van 79 dollar tot 799 dollar per persoon.

Voorbeelden van enkele tours:

Corfu, Griekenland: Gasten worden op pad gestuurd om lokale producten en specialiteiten op de markt in de oude binnenstand van Corfu in te slaan om vervolgens terug te keren naar het Culinary Arts Kitchen voor een Griekse kookles.

Palamos, Spanje: Gasten genieten van een proeverij bij een producent van ambachtelijke olijfolie waarna een kookdemonstratie wordt gegeven die wordt afgesloten met een 7-gangen menu in het dorpje Madremanya.

Taormina, Sicilie: Gasten brengen een bezoek aan de beroemde vismarkt in Catania, ze leren om heerlijke cannolis te maken van een banketbakker en smullen van een lunch en kookdemonstratie in een beroemd restaurant gespecialiseerd in slow food.

Livorno, Italië: Gasten worden getrakteerd op authentieke gerechten en wijnen op het Toscaanse platteland via een kookdemonstratie en uitgebreide lunch en kunnen genieten van deambachtelijke en seizoensgebonden producten bij de kraampjes bij Il Mercato Centrale.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!