Grootste cruiseschip ter wereld introduceert nieuwe shows

Het nieuwste allergrootste in aanbouw zijnde cruiseschip, Harmony of the Seas, gaat vanaf begin mei 2016 vanuit Southampton varen. Op 24 mei zal het schip aanleggen in Rotterdam als onderdeel van haar allereerste cruise, daarna zal het schip het zomerseizoen vanuit Barcelona en Rome 08-daagse Middellandse Zee cruises aanbieden.  Vandaag ligt de innovatieve rederij een tipje van de sluier op van al het entertainment dat de gasten te wachten staat. Van ‘hot summer nights’ in de Broadway musical, Greace tot high tech ijs shows in Studio B en van de duizelingwekkende salto’s in het diepste zwembad op zee tot een heuse Hollywood Studio waar interactieve spellen worden aangeboden. Entertainment wordt naar een hoger niveau getild en gasten mogen het onverwachte verwachten.

Het 1380 stoelen tellende Royal Theatre is uitgerust met de meest moderne apparatuur waardoor de ervaring beter is dan in de meeste traditionele theaters aan land.

In dit theater vinden 2 headline shows plaats:

  • Columbus, The Musical! – een orginele Royal Caribbean productie gebaseerd op ‘Spamalot’ en ‘Something Rotten’
  • Grease – de nieuwe en nooit eerder vertoonde productie op zee met alle bekende hits als ‘Summer Nights’, en ‘Grease Lightning’

Op Oasis Class Schepen werd al eerder het bijzonder spectaculaire Aquatheatre geïntroduceerd.
Aan boord van Harmony of the Seas zullen naast de twee 10 meter hoge duikplanken nieuwe hoogstandjes worden gecreëerd die garant staan voor adembenemende shows. Nieuwe shows zijn:

  • The Fine Line – een meeslepende show met 360 graden actie rondom de gasten waardoor je zou willen dat je ogen in je achterhoofd had
  • Hideaway Heist – een hilarische en dolle show waar het hele gezin van zal genieten

IJsshows maken de sprong naar de toekomst. Schaatsers van wereldklasse laten hun kunsten zien op een hightech combinatie van HD video en echt ijs waarin fantasie en realiteit in elkaar opgaan.
De nieuwe shows zijn 1887, een originele productie rondom in het leven van Jules Verne en iSkate Showcase waar de schaatsers hun beste kunsten laten zien.

Harmony of the Seas wordt het grootste cruise schip ter wereld met 16 passagiersdekken, een bruto tonnage van 227.000 en biedt accommodatie aan 5497 gasten bij een bezetting van 2 personen per hut. Harmony of the Seas zal de 7 buurten (Central Park, Board Walk, Royal Promenade, the Pool & Sports Zone, Vitality at Sea Spa & Fitness Center, Entertainment Place en Youth Zone), bekend van de andere Oasis Class schepen overnemen.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)