Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Winnaars Vakantiebeurs Awards 2016 bekend

De zes winnaars van de Vakantiebeurs Awards 2016 zijn bekend geworden: de virtuele gorilla, een nomadenreis door de Sahara, op fotoreis naar het Noorderlicht, een luxe fietsreis, kennismaken met het kloosterleven en sfeervolle waterlodges in Brabant. De Nederlandse consument kon online stemmen op hun favoriete nominatie. De winnaars zijn bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Winnaar Categorie Cruises & zeilen: Norge Reiser

Norge Reiser heeft een speciale fotoreis op een boot naar het Noorderlicht in het Noorden van Noorwegen, die begeleid wordt door de professionele natuurfotograaf Marco de Paauw.

Jurycommentaar: ‘Origineel om deze bijzondere reis waarbij men mogelijk het Noorderlicht kan zien te laten begeleiden door een echte natuurfotograaf.’

Momenteel staan twee reizen gepland met fotograaf Marco de Paauw. De eerste reis (8 dagen) vertrekt op 13 november 2016. De tweede reis gaat naar Noord-Spitsbergen in juni 2017 (12 dagen varen). Voor beide reizen is zeilschip Noorderlicht het onderkomen.

Award voor beste stand

Bovendien is er door het Team van de Vakantiebeurs, aangevoerd door de nieuwe Brand Manager Rianne Romijn ook de award uitgereikt voor de beste beurspresentatie. De award is gewonnen door Edventure Costa Rica, met reizen naar Nicaragua, Panama en Guatemala.

Commentaar Vakantiebeursteam: ‘Deze deelnemer heeft stands waar al je zintuigen worden geprikkeld en waar beleving en functionaliteit optimaal hand in hand gaan.’

Beoordeling jury
De vakjury heeft de inzendingen beoordeeld op originaliteit, innovatiekracht, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. De jury bestaat uit: Marloes de Vries (Projectleider bij NBTC- NIPO), Isabel Mosk (Online strateeg en reisblogger), Irene Gunneweg (Onderwijsmanager School voor Toerisme & Recreatie ROC Mondriaan) en Sander Beunk (Campagne Manager Leisure Jaarbeurs).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger