Met Spido het grootste cruiseschip ter wereld uitzwaaien

SpidoOp dinsdag 24 mei 2016 komt het grootste cruiseschip ter wereld, de Harmony of the Seas, aan bij de Cruiseterminal in Rotterdam. Het derde schip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International vertrekt op zondag 22 mei vanuit Southampton voor een minicruise met Rotterdam als enige stop. Spido organiseert, net als bij o.a. het vertrek van het MS Koningsdam op vrijdag 20 mei, een Sail Away Cruise waardoor het mogelijk is aan boord  van één van de Spido schepen de Harmony of the Seas en haar passagiers uit te zwaaien. Tijdens deze tocht van ca. 3 uur vaart de Spido met het cruiseschip mee richting Hoek van Holland. De kosten bedragen € 35,- p.p..

Het programma is als volgt:

– Inscheping vanaf 17:30 uur
– Afvaart ca. 18:00 uur (bij vertrek van het cruiseschip)
– Terugkomst ca. 21:00 uur

Inbegrepen in deze tocht:

– Vaartocht
– Welkomstcocktail
– Warm/koud buffet

Let op! Overige dranken zijn exclusief bovengenoemde prijs, deze zijn aan boord verkrijgbaar.

Reserveren voor deze tocht is noodzakelijk en kan via het reserveringsformulier.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!