Princess Cruises gelooft in Nederlandse cruisemarkt

princess_logoPrincess Cruises heeft CruisePR benoemd tot haar contact voor de Nederlandse pers. Princess Cruises is al decennia lang aanwezig op de Nederlandse markt via de haar aangestelde agenten. Met het benoemen van een PR agent  in Nederland geeft de rederij het signaal af veel vertrouwen in de toekomst van de Nederlandse cruisemarkt te hebben, ondanks de lichte daling in 2015.

Natalie Papoutsoglou (Sales & Marketing Manager, Europe, Princess Cruises): ‘Princess Cruises heeft op dit moment een vloot van 18 schepen en verwelkomt ieder jaar 1,7 miljoen gasten aan boord, doet meer dan 360 bestemmingen aan en biedt meer dan 150 verschillende cruises variërend van 3 dagen tot 114 dagen. Volgend jaar komt de Majestic Princess in de vaart, een zusterschip van onze Royal Princess en Regal Princess. Nederland is altijd een belangrijk land in onze verkoop geweest en we willen dit graag vasthouden. Ter ondersteuning van de verkoop, willen we met PR het belang van de Nederlandse markt voor ons onderstrepen’.

CruisePR is opgericht door Norbert van der Glas. Norbert heeft ruim 25 jaar ervaring in de cruisewereld en was voorheen werkzaam als commercieel directeur bij Cruise Travel. Van der Glas: ‘We zijn trots dat zo een vooraanstaande rederij als Princess Cruises heeft gekozen voor CruisePR in Nederland. We zullen Princess Cruises vol enthousiasme vertegenwoordigen en ervoor zorgen dat de groei van de Nederlandse cruisemarkt, en natuurlijk Princess Cruises in het bijzonder, weer doorzet. Ik heb een kleine 20 jaar met Princess Cruises mogen samenwerken in mijn vorige functie, dan is het mooi deze samenwerking te kunnen voortzetten’.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!