Seabourn breidt deze zomer excursiepakket ‘Ventures by Seabourn’ uit in Noord-Europa

Seabourn QuestSeabourn, de ultra luxe cruisemaatschappij, breidt zijn excursiepakket ‘Ventures by Seabourn’ komende zomer verder uit in Noord-Europa. Gasten ontdekken hiermee de meest noordelijke Europese regio’s aan boord het schip Seabourn Quest. Dit schip begint haar zomerseizoen dit jaar op 18 juni met een 21-daagse cruise naar St. Petersburg en Scandinavië en biedt haar gasten unieke mogelijkheden om bestemmingen te ontdekken door informatieve en leerzame landexcursies.

Opgezet voor kleine groepen waarbij één gids maximaal 14 gasten begeleidt, biedt ‘Ventures by Seabourn’ facultatieve excursies begeleid door een team van wetenschappers, geleerden en naturalisten. Het programma brengt gasten naar pittoreske vaarwegen en fjorden, afgezonderde baaien en schilderachtige eilanden. Dit gebeurt met robuuste Zodiac rubberboten of paddelend in tweepersoons zee–kajakken, die te water worden gelaten vanaf de unieke uitklapbare steiger aan boord van alle Seabourn schepen.

Er zijn tientallen ‘Ventures by Seabourn’ excursies beschikbaar aan boord van de Seabourn Quest waaronder:

• ontdek het kleine eiland Vigur van IJsland, het thuis van duizenden in harmonie levende vogels, een prachtig landschap en Europa’s kleinste postkantoor.
• ervaar spectaculaire bergwanden en bergmassieven tijdens het op zoek gaan naar ijsbergen en watervallen ontsprongen uit smeltwater.
• ga op ontdekking met een lokale naturalist op een Zodiac rubberboot naar de beschutte fjorden van Noorwegen en de Lofoten eilanden, genietend van de flora en fauna tijdens het spotten van de Noorse elanden.

Met Seabourn’s continue focus op de ervaring van haar gasten, ontdekt de cruiseganger deze zomer Noord-Europa met het academische Seabourn Conversations programma. Dit bestaat uit een expeditie team met Ignacio “Iggy” Rojas, Ventures leider en cruise expert, Dr. Coleen Batey, senior lector archeologie aan de Universiteit van Glasgow, Luciano “Luiqui” Bernacchi, berg-, ski- en naturalisgids met meer dan 20 jaar ervaring en Kara Weller, van origine uit Alaska met een achtergrond in universiteitsonderzoek aan beide zijdes van de Atlantische Oceaan.

“Door het succes van ‘Ventures by Seabourn’ in Antarctica, hebben onze gasten in Noord-Europa toegang tot een intieme en exclusieve nieuwe manier om het prachtige landschap te ervaren,” zegt John Delaney, Senior Vice President Internationale Marketing en Sales van Seabourn. “Met een breed aanbod aan bijzondere en betekenisvolle excursies onder leiding van een eersteklas expeditie team, verzekert Seabourn haar gasten de beste ervaring binnen ons wereldwijde aanbod van bestemmingen.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)