Crystal Cruises ondertekent contract bij Duitse Lloyd Werft Group voor 8 schepen

Crystal Exclusive Class
Crystal Exclusive Class

Afgelopen dinsdag heeft Crystal Cruises het contract met Lloyd Werft Group ondertekend voor acht nieuwe cruiseschepen. CEO en directeur Edie Rodriguez tekende dit contract onder andere in bijzijn van de directeur van de Lloyd Werft Group, Rüdiger Pallentin en in bijzijn van de president van Mecklenburg-Vorpommern, Erwin Sellering.

Crystal gaat door met de uitbreiding van het aanbod van riviercruises. De rederij heeft nu opdracht gegeven voor in totaal zes nieuwe cruiseschepen die in 2017-2019 in de vloot gaan komen. Deze schepen zullen gaan varen in Europa. Eerst waren dit er vier, maar door extra vraag van de reizigers is besloten om er direct 2 extra te bouwen. De eerste vier zijn de Crystal Debussy, Crystal Ravel, Crystal Mahler en Crystal Bach die tussen juni en augustus 2017 in de vloot gaan komen. Het schip Crystal Mozart start deze zomer al, op 13 juli in Wenen.

Lloyd Werft bouwt ook een ijsklasse schip Crystal Endeavor (2018). Dit luxe megajacht zal voornamelijk gaan varen naar Arctische en Antarctische gebieden. Het achtste schip waarvoor het contract ondertekend werd, is de eerste van de Crystal Exclusive Class schepen (117.000 ton, 1000 gasten). Dit schip wordt in 2019 verwacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)