Volg LIVE aankomst en vertrek van Harmony of the Seas

HOTS4Dinsdag meert de Harmony of the Seas voor de eerste maal  aan bij de kade van de Cruiseterminal van Rotterdam. De verwachte aankomsttijd is 07.00 uur. Het grootste passagiersschip ter wereld is bezig aan de maidenvoyage van Southampton (zondag vertrokken) naar Rotterdam en terug naar Southampton. De Harmony of the Seas blijft tot 18:00 uur aan de Wilhelminakade liggen. Dan vertrekt ze naar Southampton. Waarschijnlijk draait het schip in de Waalhaven. Vervolgens passeert het schip Schiedam  om 19.15 uur, Vlaardingen om 19.30 uur, Maassluis om 20.15 uur en Hoek van Holland om 20.45 uur. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Volg LIVE de aankomst en vertrek van de Harmony of the Seas in Rotterdam via onderstaande websites, webcams en live tweets van @CruiseReiziger die meevaart op het schip.

Sta jij langs de route om de Harmony of the Seas te zien? Tweet dan jouw foto’s met @CruiseReiziger.


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)