Duitse zangeres Lena Meyer doopmoeder van Mein Schiff 5

Lena MeyerDe Duitse zangers Lena Meyer doopt de Mein Schiff 5 op 15 juli 2016 in Lübeck-Travemünde. Ze is een oud-deelnemer van het Eurovisie Songfestival van 2010 voor Duitsland. Lena won met het liedje Satellite.

De doopplechtigheid vindt ‘s avonds om 22:30 uur plaats. De Mein Schiff 5 zal dan langszij varen bij het hoofdstrand van de badplaats. Iedereen kan de doop live meemaken doordat de ceremonie op grote schermen wordt uitgezonden. Na de plechtigheid zal een groots vuurwerk rond 23:00 uur afgestoken worden.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het schip dat gebouwd wordt in de Meyer Werf in het Finse Turku. Binnenkort komt het personeel aan boord en begint voor hen een periode waarin ze het schip leren kennen. Op 21 juni 2016 wordt het schip overhandigd aan rederij TUI Cruises waarna vanaf 29 juni de eerste testcruises gehouden worden. De eerste officiële cruise begint op 16 juli 2016 naar de Oostzee vanaf Kiel naar Talinn, St. Petersburg, Helsinki en Stockholm.

Cruises op de Mein Schiff 5 zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)