Fincantieri overhandigt Seven Seas Explorer aan Regent

Donderdag is op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri in Genua de Seven Seas Explorer opgeleverd. ‘Het meest luxueuze cruiseschip ooit’ wordt het vlaggenschip van de ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises. Het heeft een brutotonnage van 55.200, is 223 meter lang en kan 750 passagiers huisvesten in 375 ruime suites. Het nieuwe schip is gebouwd volgens de laatste milieuvriendelijke technologieën. Het is het 74e schip dat de Italiaanse scheepsbouwer sinds 1990 heeft gebouwd. 21 schepen worden momenteel ontworpen of gebouwd op de werven van het bedrijf, waaronder een zusterschip van de Seven Seas Explorer die in 2020 wordt opgeleverd. De eerste nieuwbouw wordt op 13 juli in Monte Carlo gedoopt door Prinses Charlene van Monaco.

 

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.