Costa Cruises presenteert twee nieuwe routes in Middellandse Zee voor zomer 2017

00017421
Costa neoRiviera

Costa Cruises heeft twee exclusieve nieuwe routes gepresenteerd voor de zomer van 2017. Beide zijn bestemd voor cruisereizigers die gek zijn op de beste Mediterraanse stranden.

De eerste is een cruise van een week op de Costa neoClassica (53.000 brutoton, 1.680 passagiers) met vertrek uit het Italiaanse Bari naar de Griekse eilanden. Daarbij worden Corfu, Kreta (Heraklion), Santorini (tot middernacht) en Mykonos (met overnachting) aangedaan. Deze vaarroute is beschikbaar van 13 mei tot 30 september 2017.

De tweede cruise op de Costa neoRiviera (48.200 brutoton, 1.727 passagiers) duurt ook 7 dagen en brengt gasten van 4 juni tot 24 september 2017 vanuit het Italiaanse Savona naar Sardinie, de Balearen en Spanje. Elke dag wordt een haven aangedaan: Porto Torres (Sardinie), Minorca, Ibiza (met overnachting), Palma de Mallorca en Tarragona/Barcelona (met lange stop).

De twee nieuwe routes zijn aan het reeds bekende programma voor de zomer van volgend jaar toegevoegd. Ze zijn tevens al boekbaar.

Boek nu een cruise op deze schepen bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!