Welkom in Oktober Plan A Cruise Maand 2016!

plan-a-cruiseDe maand oktober staat traditiegetrouw in Nederland in het teken van cruises. De traditionele Oktober Cruisemaand is dit jaar voor het eerst omgedoopt tot ‘Plan a Cruise maand’.  Onder het motto ‘Cruises, er gaat een wereld voor je open’ pakt de branchevereniging Clia Nederland wederom groots uit. Elke week in de maand oktober staat een thema in de spotlight:

  • 1-9 oktober:  ‘Family Friendly Cruise Week’
  • 10-16 oktober: ‘Discovery Cruise Week’
  • 17-23 oktober: ‘Culinary Cruise Week’
  • 24-31 oktober: ‘Luxury Cruise Week’

Diverse cruisereisbureau’s en cruisemaatschappijen hebben deze maand speciale aanbiedingen of kortingsacties. Cruisereiziger heeft alle bijzonderheden en evenementen in de oktober (en november) voor je op een rij gezet:

Beurzen

Winnen

De hele maand oktober wordt vier keer per dag op Sky Radio een cruise commercial uitgezonden. Hierin wordt verwezen naar een speciale pagina op SkyRadio.nl, waarop een prijsvraag staat waarmee je een cruise kunt winnen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)