Ontmoeting drie grootste cruiseschepen ter wereld vrijdag live te zien

cwcygzrviaegmteDe eerste ontmoeting van de drie allergrootste cruiseschepen ter wereld, de Oasis of the Seas, Allure of the Seas en haar grote zuster Harmony of the Seas, zal aanstaande vrijdag rechtstreeks op internet te zien zijn. Royal Caribbean gaat het unieke treffen voor de kust van Florida live uitzenden op haar Facebookpagina. De uitzending met de 3 schepen uit de Oasis-klasse begint om ongeveer 22:00 uur Nederlandse tijd. Fans krijgen tevens de gelegenheid om online hun vragen te stellen over de schepen aan CEO van Royal Caribbean Michael Bayley.

De Harmony of the Seas is momenteel bezig aan haar eerste transatlantische cruise na haar inaugurele seizoen in de Middellandse Zee. In Amerika treft ze voor de eerste keer haar zusterschepen, Oasis of the Seas en Allure of the Seas. Laatstgenoemden ontmoetten elkaar al eens in 2010.

Klik hier voor de Facebookpagina van Royal Caribbean. Cruisereiziger.nl zal de uitzending delen op haar eigen Facebookpagina.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Ontmoeting drie grootste cruiseschepen ter wereld vrijdag live te zien

 • 4 november 2016 om 08:15
  Permalink

  De uitzending van de ontmoeting tussen de Oasis, Allure en de Harmony of the Seas
  Is het om 10:00 uur s morgens of 22:00 uur s avonds?
  S morgens is het 10:00 uur Nederlandse tijd nog nacht in de VS.

  Ik hoor het graag

  • 4 november 2016 om 10:42
   Permalink

   Hallo Rudie, terechte vraag. Het is 22:00 uur Nederlandse tijd. Dank voor je oplettendheid, ik pas het aan in het bericht. Gr, Marco

Reacties zijn gesloten.