Princess Cruises gaat samenwerken met Franse sterrenchef Emmanuel Renaut

Princess Cruises haalt de kookkunsten van driesterren Michelin chef  Emmanuel Renaut aan boord van de Majestic Princess. Op het gloednieuwe schip dat in maart 2017 in de vaart komt, wordt het Franse restaurant La Mer geopend. De Franse chef heeft voor dit restaurant het menu ontworpen met Franse authentieke gerechten met een modern randje. Emmanuel Renaut is de eigenaar van een vijfsterrenhotel en driesterren restaurant “Flocons de Sel” in de Franse Alpen in Megève. Zijn eerste ster kreeg hij in 2004, de tweede in 2006 en in 2012 de derde. Zijn loopbaan kent hoogtepunten in keukens van Parijs en Londen.

Gasten betalen een toeslag (nog onbekend hoeveel) voor het diner in het Franse restaurant.

De Majestic Princess is het 3e cruiseschip van Princess Cruises in de Royal klasse. Hoogtepunten zijn net als de Royal en Regal Princess het indrukwekkende Atrium, een glazen loopbrug, een televisiestudio en buitenhutten die allemaal een balkon hebben. Het schip zal vanaf de zomer 2017 in China gaan varen en wordt het eerste schip van Princess Cruises dat speciale features heeft voor de Chinese cruisepassagiers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​