Crystal Cruises breidt de komende jaren verder uit

Crystal Serenity
Crystal Serenity

Crystal Cruises heeft laten weten dat het de komende jaren haar vloot verder zal gaan uitbreiden. In 2021 wil de Amerikaanse luxe cruisemaatschappij onder haar nieuwe merknaam Crystal Yacht Expedition Cruises 3 nieuwe expeditieschepen in de vaart hebben, inclusief de Crystal Endeavor die al eerder bekend was gemaakt en medio 2019 wordt gelanceerd. De andere twee expeditieschepen staan voor oplevering gepland in 2020 en 2021. De speciaal gebouwde ijs-klasse mega-jachten worden o.a. uitgerust met onderzeeboten, helikopters, op afstand bedienbare voertuigen en ruime penthouses en villa’s. Ze gaan cruises varen in het Noordpoolgebied en routes volgen de de walvissen nemen langs de kust van Amerika en Europa naar Antarctica in de winter.

Er staan ook veranderingen op stapel voor de zeecruiseschepen van Crystal. Het gaat drastisch investeren in verbeteringen voor de Crystal Symphony en Crystal Serenity in 2017 en 2018. Tot de upgrades behoren o.a. volledig open zittingen voor gasten op beide cruiseschepen en meer suites. Daarnaast zal het in het eerste kwartaal van 2022 een eerste cruiseschip introduceren in haar Crystal Exclusive klasse. Dit schip, dat nog geen naam heeft, zal o.a. particuliere appartementen ‘Crystal Residences’ gaan bevatten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.