MSC Seaside wordt op 22 december 2017 gedoopt in Miami

msc-seaside
MSC Seaside – Foto: MSC Cruises

MSC Cruises heeft tijdens de tewaterlating van de MSC Seaside vrijdag op de scheepswerf Monfalcone van Fincantieri laten weten dat de doop van het eerste schip uit de Seaside-klasse op vrijdag 22 december 2017 in Miami zal plaatsvinden. Het is de eerste keer dat een schip uit de vloot van de Italiaanse rederij wordt gedoopt in Amerika. Wie de doop zal verrichten is nog niet bekendgemaakt. Mogelijk zal dit, net als in het verleden, de legendarische Italiaanse actrice Sophia Loren zijn.

De 323 meter lange MSC Seaside zal, na succesvolle zeetesten, op donderdag 30 november 2017 worden overgedragen door Fincantieri aan MSC Cruises. Nog dezelfde dag vertrekt het 5.179 passagiers tellende schip vanuit Venetië voor een 21-daagse ‘MSC Grand Voyages’ cruise naar haar nieuwe thuishaven in Florida via o.a. La Valetta (Malta), Palma de Mallorca, Barcelona, Cadiz (Spanje) en Funchal (Madeira). Vanaf december 2017 vaart het drie verschillende routes in het westelijk en oostelijk deel van het Caribisch gebied.

Boek nu een cruise op de MSC Seaside bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!