Tv serie “Verrückt nach Meer” van start op ARD

Afgelopen vrijdagmiddag is serie 6 van start gegaan van de serie “Verrückt nach Meer”. De afgelopen weken was op de Duitse tv-zender ARD de riviercruise-variant te zien waarin twee riviercruiseschepen van rederij Phoenix Reisen centraal stonden. In  “Verrückt nach Meer” volg je ditmaal in 50 afleveringen het wel en wee van passagiers, crew en bijzondere gasten op het MS Artania, ook van rederij Phoenix Reisen. De cruise ging naar o.a. de Filippijnen en Nieuw-Zeeland.

De afleveringen “Verrückt nach Meer” worden van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 16:10 uur op de ARD vanaf vrijdag 25 november 2016.Verrückt nach Meer

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.