Tv serie “Verrückt nach Meer” brengt riviercruisen in beeld

Vandaag start op de Duitse tv-zender ARD de populaire vervolgserie “Verrückt nach Meer”. In de nieuwe serie staan ditmaal twee riviercruiseschepen van rederij Phoenix centraal. Twintig afleveringen gaan over het wel en wee van passagiers en crew op het MS Anesha (met Nederlandse kapitein) op de Donau en het MS Gloria in Frankrijk.

De afleveringen “Verrückt nach Fluss” worden van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 16:10 uur op de ARD vanaf vandaag, woensdag 26 oktober 2016.

Ook zin gekregen in riviercruisen? Ga dan voor Phoenix riviercruises naar:

 

 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)