Tv serie “Verrückt nach Meer” brengt riviercruisen in beeld

MS GloriaVandaag start op de Duitse tv-zender ARD de populaire vervolgserie “Verrückt nach Meer”. In de nieuwe serie staan ditmaal twee riviercruiseschepen van rederij Phoenix centraal. Twintig afleveringen gaan over het wel en wee van passagiers en crew op het MS Anesha (met Nederlandse kapitein) op de Donau en het MS Gloria in Frankrijk.

De afleveringen “Verrückt nach Fluss” worden van maandag tot en met vrijdag uitgezonden om 16:10 uur op de ARD vanaf vandaag, woensdag 26 oktober 2016.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​