Disney Cruise Line in 2018 voor de eerste keer naar Bonaire

disney-wonder-1
Disney Wonder

Disney Cruise Line zal begin 2018 voor de eerste keer Bonaire aandoen. Het Nederlandse eiland in het Caribische deel van Nederland is een van de aanloophavens van de Disney Wonder tijdens een 8-daagse cruise met vertrek vanuit San Juan, Puerto Rico op 28 januari. De Disney Wonder vaart in januari 2018 in totaal 3 8-daagse cruises naar het zuidelijke gedeelte van de Caribbean, elk met 4 bestemmingen en 2 zeedagen. Naast Bonaire worden o.a. Curacao, Aruba, St. Lucia, Martinique, Antigua en St. Kitts aangedaan.

De genoemde cruises maken onderdeel uit van het nieuwe cruiseprogramma van de Amerikaanse rederij van januari tot mei 2018. Naast de Bahamas zullen de 4 cruiseschepen in de vloot (Disney Wonder, Disney Dream, Disney Magic en Disney Fantasy) ook diverse routes varen naar de Caribbean en de Mexicaanse Riviera met vertrek uit San Diego, Port Canaveral (Florida) en Miami. Tijdens veel van de 3- tot 8-daagse cruises wordt ook het privé-eiland Castaway Cay aangedaan. Op 27 oktober 2016 start de verkoop van deze cruises.

Boek nu een cruise op de Disney Wonder bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.